Locaties

Amalyashi probeert overal te bereiken, verspreid het woord en de verhalen en de positieve vibes overal mogelijk.
Dit jaar spelen we in 4 steden en 6 verschillende locaties.

De Bakkerij - Leiden

 Oude Rijn 44B, 2312 HG Leiden
 

De hulp aan Leidenaren, zoals die vroeger begon, gaat door tot vandaag. De verhalen van het pannetje soep en de bedeling door de Diaconie zijn alom bekend. Maar als de Armenbakkerij sluit en als later de sociale wetgeving met zijn voorzieningen komt, wordt het stiller op de Oude Rijn. Wanneer dan tenslotte ook de graanpakhuizen leeg komen te staan is het tijd voor een nieuwe start.
In 1985 wordt er een begin gemaakt met Diaconaal Centrum De Bakkerij. In 1988 wordt, samen met studentenhuisvesting, een deel van de graanpakhuizen verbouwd tot woonruimte voor studenten. De ruimten aan de Haarlemmerstraat zijn al jarenlang verhuurd aan twee winkels.
 Voor meer info, ga naar: https://www.debakkerijleiden.nl/historie 

Scheltema - Leiden

Marktsteeg 1, 2312 CS Leiden

We Scheltema te Leiden. Deze voormalige dekenfabriek is nu een cultureel centrum waar veel te beleven valt.
in het centrum van de stad Leiden in een zeer gezellige sfeer en locaties waar de passie van vroeger je kan vullen met veel inspiratie

Het Gebouw - Leiden 

Arubapad 2, 2315 VA Leiden

het gebouw is gelegen in Leiden Noord, de locatie heeft een grote maatschappelijke rol, in het helpen en verbinden van de buurt, het gebouw is een vriend van amalyashy en zal enkele optredens hosten.  

Bibliotheek Bollenstreek - Oegstgeest 

Lange Voort 2 T, 2341 KA Oegstgeest


Waar is een bibliotheek voor?
Oh ja, voor boeken. Dit jaar brengen we verhalen en meer plezier in de boeken, Amalyashi voor kinderen zal in de bibliotheken zijn voor meer verhalen en meer plezier.

Bibliotheek Bollenstreek - Noordwjik

Akkerwinde 1 A, 2201MC Noordwijk 


Waar is een bibliotheek voor?
Oh ja, voor boeken. Dit jaar brengen we verhalen en meer plezier in de boeken, Amalyashi voor kinderen zal in de bibliotheken zijn voor meer verhalen en meer plezier.

Theater Toverlei - Leiderdorp

Van Diepeningenlaan 110-A, 2352 KA Leiderdorp 

Theater Toverlei, opgericht in 1976, is een amateurtoneelvereniging in Leiderdorp. Sinds 2010 is Toverlei hoofdgebruiker van het theater in de Sterrentuin aan de van Diepeningenlaan. Het theater biedt plaats aan vijfenzeventig bezoekers en heeft een eigen foyer, een ruime speelvloer en een uitgebreide technische inrichting.